Rolig dag i ladugården

I tisdags var jag och Eloise i ladugården igen. Nu hade vi fått upp hoppet lite av att få vara mer med fåren och kossorna. Så då valde vi att va med kossorna. Den här gången så fick vi sköta nästan allting själva och läraren lämnades oss. Vi skulle mocka och ge dom massa mat. Vi hade lagt ut ensilage på foderbordet och tyckte de räckte men då kom läraren med ännu en bal som vi skulle ge dom, satt vi tyckte dom fick enormt mycket mat. 
Efter vi vara klara med kossorna skulle vi få prova att öronmärka tre nya lamm. Det var lite läskigt när det knäppte till i lammets öra men det gick bra. Det svåraste va att få ihop tången så det blev nått hål i örat, den vag väldigt trög och tung. 
Sen var det dags för lunch, Eloise och jag hade inte så bra inställning till det men den ändrades snabbt när vi såg att det var hamburgare och klyftpotatis☺️

Efter lunchen hade vi free time och vi vilade mest på vårat rum och väntade på kvällsmaten. Den var ju absolut ingen succé så vi fick vänta till kvällsfikat. Där va det iaf nått ätbart, nån slags kaka med nån glasyr på🍰 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *