Dag med fåren

Förra veckan den 9/3 var vi hos fåren och skulle sköta om dom. Det var första gången vi skulle va med dom och mata och sköta om dom. Jag och Eloise gick ner till ladugården och väntade på att lektionen skulle börja. Vi hade inte så stora förväntningar på att få vara med fåren eller kossorna eftersom vi bara fått vara med hästarna tidigare. Men lektion började och vi fick frågan om vart vi ville vara och självklart tog vi fåren och kossorna. Vi fick följa med en elev som skulle hjälpa oss och visa vart allt fanns. Eloise började att mocka ut och jag hämtade lite ny halm som skulle strös ut. Efter det fixade vi ny mat och vatten till dom.
När vi bara klara med fåren kom det en man och frågade om vi ville va med på kalvhoppning, självklart svara vi ja. Vi fick en kalv vi skulle ta hand om och gick in till ridhuset. I ridhuset släppte vi lös dom och dom hoppade och sprang så fort. Efter det var de dags för lunch.. inte så gott🙁

När vi hade ätit upp det lilla var de dags att vänta på bussen som skulle ta oss till Vilvorde, där vi skulle vara hela eftermiddagen. När vi kom till Vilvorde fick vi direkt en uppgift där vi skulle välja ett djur (reptiler) att prata om och spela in en kort video. Verkligen mina och Eloise favorit djur, not😬 Inte bara det såklart, videon skulle ju såklart vara på engelska också. Så vi satte oss och tänkte ut vilket djur vi skulle ha o filmade in det.

(Jag och Eloise har inte kunnat uppdatera pga lite strul men nu är vi igång🙂)

/Kajsa och Eloise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *