Sista tisdagen i Danmark

Imorse tog vi som vanligt partybussen till Vilvorde för att vara i djurhuset. Det var bara jag, Alicia och våran lärare i djurhuset så vi skötte alla djuren själva idag. Vi tog ut alla skålar, städade, matade de djuren som skulle ha foderdjur och kollade så att alla djur mådde bra och Janne fixade resten av maten. När vi var klara med alla djur i djurhuset matade vi ankorna och sen gick vi till mössen och råttorna. De hade redan massa mat så vi fyllde på vattenflaskorna, räknade alla och kollade så de mådde bra. Igår bytte de lådor hos alla råttorna och mössen så idag fick vi diska dem gamla. Det var inte jätteroligt men det måste ju göras! Sen fick vi lite tid över så vi fick träna på att göra hälsokontroll på marsvinen.

Idag fick vi den godaste lunchen hittills tror jag, hamburgare och klyftpotatis 🙂 Vi slutade efter lunch idag så 12:10 åkte vi med minibussen tillbaka till internatet. När vi kom tillbaka väntade vi som vanligt på middagen som tyvärr var en besvikelse, fisk blandat med potatis… Så nu väntar vi på kvällsfikat istället och hoppas på något godare då!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *