Danmark- helg och måndag v. 2

Helg
Under lördagen cyklade vi till Roskilde för att handla och titta på staden.
Resten av helgen tog vi det mest lugnt och pluggade.

Måndag v. 2
I dag fick vi göra samma stall- och hästskötsel som i fredags. De enda skillnaderna var att vi halmade boxarna, behövde inte dela ut hö, sopade i ett samlingsrum och sopade i det stora utrymmet mellan alla djurstall.

När vi var klara fick vi ta rast i 10 minuter. Sedan fick vi hämta dem hästar som vi tilldelats från i hagen. Vi fick nya hästar idag: jag fick stoet Fiona, Alva fick valacken Filur och Linn fick stoet Linette. Vi gjorde i ordning dem i privatstallet som vanligt. Dressyr stod på schemat idag med. Efter att vi ridit och gjort i ordning hästarna släppte vi ut dem i hagen igen och gick därefter till lunchen.

Efter lunchen fick vi ta in, göra i ordning och rida våra favorithästar: Feli, Diva och Altair (dem vi red typ hela förra veckan). Det blev dressyr med dem också. Efter att vi ridit, gjort i ordning dem och släppt ut dem i hagen, städade vi efter oss i privatstallet och putsade våra hästars utrustning.

Vi får väldigt mycket frihet av vår handledare. Vi får göra mycket själva, vilket är superkul!

Ett svar på ”Danmark- helg och måndag v. 2”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *