5-6/4, Belgien.

Fredag 5/4

Dagen började med att vi åkte till kliniken där vi fick vara med på konsultationer och en sterilisering av en hund. Vi fick även vara med och se när de sydde ihop ett sår på nosryggen på en engelsk bullterrier. Innan det var dags för lunch hann vi plocka i operationsredskap i diskmaskinen. Sen var det dags för lunch och då åt jag mackor, äpple och en chokladbit. Efter lunchen vek vi in tvättade mattor och handdukar i skåp och vi fyllde även på vaccinflaskor i de olika konsultationsrummen. Efter vi slutat vid fyra åkte Molly hem till sig och packade för att sedan komma till mig då hon skulle sova över eftersom hennes familj skulle iväg. Jag, Molly och dottern i min familj spelade spel och sedan kollade vi på film innan vi gick och la oss.

Lördag 6/4

I lördags cyklade vi och spelade ”snukkergolf” vilket är biljardgolf. Det var jättekul men rätt svårt ibland. Jag kom tvåa och Molly kom trea av fyra spelare så vi var inte helt värdelösa ändå😂. När vi spelat klart åt stannade vi en stund och åt pannkakor. Sedan åkte vi hemåt till de olika familjerna och när jag varit hemma i cirka 30 minuter cyklar jag till Molly eftersom dottern i familjen skulle iväg och öva på sin fiol. Hos Molly spelade vi Uno och bakade crumble, vilket var typ som smulpaj men utan havregryn. Det var jättegott. Vid kl.19 ungefär åkte jag hemåt för att äta och då blev det pommes med bitterballen. Bitterballen var några slags friterade bollar med någonting i. Efter maten kollade vi film och sedan gick vi och la oss.

//Alva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *