Första dagarna i Graz

Hej igen
Nu har vi varit i Graz i 2 dagar. Vi trivs mycket bra för människorna här är väldigt trevliga och bemötande man kände sig väldigt välkommen. Deras hästhållning är också väldigt bra och hästarna är väldigt fina och snälla. Hästarna här har både en box och en liten hage där dom kan gå ut från boxen. Dom har även en lösdrift till en del hästar. De hästar som dom har är bl.a. haflinger, nordsvenskar, islänningar, lipizanare och halvblod. Så det är en väldig variation av hästar.
Vi bor i en stor undervåning, ungefär som en lägenhet.
Under dessa två dagar har vi fått prova på orientering med häst vilket var väldigt roligt. Vi har även fått vara med på en lektion i orientering för hästar, men det var lite svårt att förstå eftersom dom pratar tyska.
Vi har fått låna elcyklar som vi tog en cykeltur på med igår. Då fick vi se nya fina ställen och väldigt vacker miljö.
Nu är vi taggade för en ny och spännande dag imorgon.

 

Hälsningar Linnea och Moa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *