Första dagarna i Wien

Hej!

Nu har vi landat i Wien och varit här i 2 dagar. Dagarna har varit superbra med 27 graders värme och massa sol. Första dagen var vi på Schönbrunn djurpark där vi såg massa olika djurarter och som var väldigt intressant och lärorikt. Senare på dagen åkte vi in till stan Wien där vi kollade på flera vackra byggnader och naturen. Vi avslutade dagen med en god middag. Dag två har vi varit i spanska ridskolan där vi gick på uppträdande och en stallvisning. På uppvisningen såg vi allt från unghästar till hästar som tävlar grand prix nivå. Otroligt fina hästar och fin miljö. På stallvisningen såg vi anläggningen samt hur hästarna har det mitt inne i stan och fick en massa intressant information. Nu imorgon ser vi framemot att åka till Graz och se skolan och träffa människorna där.

 

Hälsningar Moa Gårdman och Linnea Edblom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *