Irland – Gurteen college

Hej!

Vi har varit i Irland i 2 veckor nu, pogrund av dolig internetuppkoppling so har vi inte kunnat gora ett inlagg tidigare. Anna (vor handledare) var snall och lonade oss hennes data!

Nar vi anlande lordagkvallen den 7/4 i Dublin so fick vi losa bussbiljett till Athlone sjalva, det var en jobbig start men larorikt, sen blev vi upphamtade av Anna vid Athlone. Vi fick sova hos Anna den forsta natten och pa sondagen hjalpte vi Anna gora iordning deras hast Bentley, for han skulle med till skolan. Vi hjalpte aven till att lasta honom. Pa sondagkvallen fick vi nyckeln till var studentlagenhet dar vi har 2 egna rum, ett badrum och ett litet kok. Vi gjorde oss hemmastadda och fick en rundtur utav en elev pa skolan.

Under dom har 2 veckorna har vi  gjort stalljobb, ridit och upptackt hur anlaggningen ser ut. Vi har varit pa 2 studiebesok hos irish national stud och kildaniel (sistnamda ar en del av Darley stallions). Vi har aven hunnit varit med och kollat nar tranaren Yogi Breisner hallt clinics som var valdigt intressant och larorikt. Eleverna har gjort sina examensarbeten och da fick vi vara med som elever for 3.orna som skulle halla lektioner. Dom behovde gora sig forstadda och uppmarksamma for och nackdelar. Vi fick blandannat trana pa vor hoppsits. Vi har hoppat mycket och gjort lite markarbete pa olika typer av hastar. Vi har fatt kolla pa en hopptavling och connemara unghastuppvisning. Vi har aven fatt rida ut en gang och det gick undan, Jonna ramlade av efter att Tony (stallansvariga) flog av sin hast, det gick som tur var bra. Vi ser fram emot sista veckan har och hoppas pa bra vader! Puss och kram, Felicia och Jonna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *