Får, öppet hus, och återigen till Norges minsta stad :D

Tänkte bara skriva en kort sammanfattning om fredagen och lördagen. På morgonen efter frukosten igår så hade Julia en presentation om djurparkskurserna och praktiken vi hade i dem vilket hon gjorde superbra. Efter det så hade vi teori om får där vi gick igenom deras fårår vilket var intressant även om det mesta var likt så fanns det en del skillnader. Efter det så fick vi ledigt. lite senare på kvällen så var det öppet hus som den här gången var hos en utav dem som sitter i receptionen på skolan. Sedan efter öppet hus gick vi och la oss. Idag tog vi sovmorgon vilket var välbehövligt. När vi hade gjort iordning oss så gick vi och åt. Vid frukost så kom Svanhild och sa hejdå och gav oss en varsin liten present. Efter frukost så spelade vi lite biljard. Sedan åkte vi till kolvereid och handlade lite och fikade. När vi kom tillbaka så gick vi till rummet och umgicks lite. Sedan gick vi och åt lite efter maten så har vi packat lite och så kommer vi till det vi gör nu alltså bloggar och instagrammar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *