Löshoppning och fritid

Idag så fick vi kolla på när de löshoppade 5 hästar i ridhuset. Det var spännande att kolla på det eftersom att jag aldrig har sett det i verkligheten. Det var även kul att kolla på för att hästarna tyckte att det var jätteroligt då de taggade mycket precis innan eleven släppte taget om tränset. På eftermiddagen fram till middagen så fick vi ledigt så vi spelade lite piano och pluggade. Efter middagen så paddlade vi kanot med en av lärarna. Det var roligt och vi hade fin utsikt och fint väder under hela turen. Efter det så har vi tagit det lugnt och förberett inför den korta presentationen imorgon om skolan och djurparkspraktiken vi hade i höstas.

Hoppas att ni har det bra i Sverige!

Mvh Ellen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *