Hav,papper och chill/lite plugg!

skepp ohoj!

Idag har vi varit på akva igen (Jippi!!!!). dagen började som vanligt med frukost som vi faktiskt kunde sitta och inte behöva stressa i oss. Sedan gick vi och blev upp hämtade utav en kille som skjutsade oss till hamnen där vi tog på oss de fina overallerna och flyttvästarna. Sedan så klev vi på båten på ett graciöst sätt som bara vi kan. När vi väl var på båten så åkte vi iväg till fiskeodlingen där vi separerade de fiskarna som äter parasiter som finns på laxen ifrån laxen. det gör man genom att fånga alla fiskar av den arten i ett stort nät som man sedan drar intill kanten då att man kan håva upp dem. Då vi skulle transportera dem till en annan mindre anläggning fick de ligga i en mindre balja. Sedan efter att vi flyttat fisken åkte vi till en ”flotte” som fungerar som foderstation för odlingen. När vi varit där en liten stund och kontrollerat lite saker så åkte vi tillbaka till hamnen igen. När vi var tillbaka vid hamnen och hade tagit på oss våra vanliga ytterkläder igen så fick vi skjuts tillbaka till skolan igen. Vi gick sedan och åt lunch. Efter lunchen så gick vi och gick igenom en massa papper om våran praktik med en man som har hand om utlandspraktik på skolan. Efter att vi gått igenom alla papper så hade de inget som vi kunde vara med på så då fick vi gå och plugga på egna skoluppgifter. Efter middagen har vi bara chillat då vi spelat pingis och spelat lite på ett piano med Julia som våran lärare. Ikväll så ska vi åka till Rörvik och äta ute och kolla på hurtigrutten. Det var allt för idag.

// Emma 😀

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *