En lugn dag – Danmark

Idag har vi för första gången bara stannat på skolan och tagit det lugnt en hel dag. Dagen började med att vi inte kom in till matrummet när vi skulle äta frukost. Som tur var kom en annan elev och låste upp åt oss så det löste sig! Sen hade vi bokat tvättid så vi passade på att tvätta idag när vi va lediga. Till lunch åt vi rester från det vi åt igår som vi köpt i Roskilde, eftersom frysmaten inte är så god. Det finns bara två frysrätter att välja på, köttbullar i currysås med ris eller någon kötträtt med mos. Det finns inte heller någon vegetarisk mat, det enda vegetariska som finns att äta är typ frallor, yoghurt och ägg. Vi passade också på att jobba lite med våra praktik-uppgifter nu när vi fick lite tid över. Nu väntar vi på pizza som vi beställt, det skulle ta en timme innan de skulle komma men snart borde den komma, hoppas jag i alla fall 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *