Danmark – torsdag-fredag v. 3

Torsdag v. 3

Idag fick vi reda på att alla elever och största delen av personalen skulle utrymma skolan, eftersom att skolan skulle stängas ner. Skolan följer myndigheternas råd om att stänga ner alla skolor i minst 14 dagar för att minimera spridningen av corona-viruset. Det var därför inga officiella lektioner idag så vi fick själva välja om vi ville vara i stallet eller inte. Vi valde att vara i stallet och eftersom att många elever redan åkt hem så var det bara tre till som hjälpte oss att göra stallet. Vi smörjde även hästarna med mugg-salva och släppte ut dem som vanligt.

När stallet var klart tog vi in varsin häst i privatstallet. Jag valde Feli, Linn valde Diva och Alva valde Altair. Vi fick hoppa på lektionen och det gick superbra! Linn hoppade ungefär en meter högt med Diva! Vi värmde såklart upp dem i alla gångarter och med lite kavaletti innan. Dessutom gjorde vi såklart i ordning hästarna och deras utrustning i vanlig ordning.

Vi sluta ganska sent innan lunchen.

Efter lunchen diskuterade vi läget med personalen hemma i Sverige och personalen här. De ansåg inte att vi var i fara så vi får stanna till på lördag som var planen från början.

Fredag v. 3

Idag tog vi det mest lugnt, städade våra rum och packade det sista.

Imorgon får vi äntligen åka hem! Gårdagen och denna dag gick inte riktigt som planerat men det löste sig. Vi har haft det superkul här och har trivts bra. Den största nackdelen har dock varit maten, dem äter inte riktigt samma saker som vi gör i Sverige och jag som är pescetarian hade det extra kämpigt. Vi löste det dock på olika sätt och jag fick ordentlig mat på helgerna i matlådor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *