Graz

Hej!

Nu har vi landat i Graz. Det ser ut som om det ska vara en kristen skola då det hänger jesuskors överallt. Inga fel med det men det va lite förvånande. Vi har fått ridit en varsin haflinger, det gick bra. Fått varit med unghingstar och gått på en tyska lektion där de lär sig om orientering till häst, där vi då förhoppningsvis ska få vara med på. Vi får vara väldigt på och drivna själva för att det ska hända något, då de inte kan så bra engelska.

Vi har fått i princip en hel lägenhet för oss själva med 4 rum och kök. Maten är lite sisodär men vi får bita ihop och tänka positivt. Youtubevideon kommer inom kort då vi inte har något wifi på rummet så får vi lösa det på annat sätt. Vi har även fått två elcyklar så vi kan cykla ner till staden.

Vi hörs!

Sara & Ellen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *