Första dagen på Gurteen

Hej där!

Nu har vi kommit fram till Gurteen College och har flyttat in med våra stora väskor på rummet vi fått.

 

Idag har vi fått träffa Anna Camon som ska ha ansvar för oss under dessa tre veckor och såklart även många av de trevliga eleverna som går här på skolan. Alla är väldigt hjälpsama, trevliga och på gott humör som smittar av sig snabbt.

 

Vi gick runt lite på skolan och tittade i de olika stallarna, där vi hittade både hästar, kor och får. Ett av de lammen vi träffade var socialt så vi passade på att gosa lite med det, vi fick även möjligheten till att klappa lite då de små kalvarna som endast var några timmar gammal, vilket var hur mysigt som helst!

 

Vi har fått hjälpa till både före och efter lunch på de ridlektioner som hölls, de var mestadels hoppning på schemat idag eftersom vissa av eleverna ska delta i en tävling som hålls på onsdag av Gurteen College. Det var roligt att se de olika hästarna som reds och man fick en bra uppfattning om hur deras hästhållning är.

 

Nu tar vi kväll för idag, så hörs vi snart igen!

/Jossan & Jonna

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *