Första veckan i Graz

Hejsan!

Nu har vi varit här i Graz i ungefär 1 vecka, det har varit väldigt roligt och intressant. Vi har haft långledigt i 4 dagar nu eftersom det varit valborg. 

I fredags var vi i stallet på morgonen sen vid lunch åkte vi och kollade i lite affärer med 2 tjejer och sen på kvällen umgicks vi en stund med några av tjejerna här. 

På lördagen va vi i stallet på morgonen sen tog vi det lugnt och solade en del. På kvällen bjöd tjejerna oss på barbecue vilket var väldigt gott och trevlig. 

På söndagen var det tävling här i orientering med häst, så vi fick vara med och jobba som kontrollanter. Det var även en tävling som gick ut på ha sampel mellan ryttaren och hästen. Ex på saker som dom gjorde var att stå stilla i några minuter, rida med en hand, rida över en bro. På kvällen tog vi det lugnt och umgicks lite med de andra tjejerna. 

På måndag var vi även där i stallet på morgonen och hjälpte till med stallet. Vid lunch åkte vi till en stor chokladfabrik där man fick äta hur mycket choklad man ville, vilket var helt fantastiskt. På kvällen åkte vi och två tjejer hem till en tjej i deras klass, där dom red varsin Halflinger. Vi gick även runt och tittade på hennes hästar och gård. 

Idag tisdag följde vi med en tjej från skolan till en hästfestival där hon va med och tävlade i körning och dessutom vann hon. Vi fick även se hästar i alla möjliga former och storleken i olika discipliner. Nu senare ikväll ska vi åka till en utsiktsplats där man kan se över hela Graz. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *