Måndag 12/03-2018 Danmark

Hejsan alla människor! Hoppas ni har det bra därhemma i Sverige 🙂

Denna dag har varit en ganska lugn dag. Vi började med en samling som vi alltid gör på morgonen. Denna dag så fick vi vara hos häst men vi fick mest fixa och städa. Vi mockade alla boxar i stallet och gjorde rent i boxarna. När vi har fått gjort rent boxarna så sopa vi rent i stallet så att det var lika rent som när vi kom. Efter vi hade varit i stallet så gick vi in till fåren. Inne oss fåren så fixa vi i deras boxar genom att stör halm och bytta vatten. Efter ett tag så märkte vi att ett får skulle lamma, och det sluta med att fåret fick 3 lamm. När vi hade fixat allt så fick vi sluta för dagen, men efter skolan så gick vi tillbaka till ladugården för att se till att alla lamm fick sin råmjölk och även visa lammen vägen till spenen så att dom enkelt kan hitta dit utan hjälp.

På torsdag denna vecka så åker vi hem efter nästan 3 veckors praktik här i Danmark. Allt har varit väldigt bra här, förutom maten haha. Det känns som Danmark verkligen älskar pastasallad eftersom vi äter det till kvällsmat typ varje dag xD. Men snart kommer vi hem och då slipper ni sakna oss! vi ses snart hare gött hej // The legend ZELDA yeääh ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *