Fredag 2 mars i Danmark

Hejj alla människor! Nu är det fredag den 2 mars och vi har snart varit i Danmark, Roskilde i 1 vecka. Denna morgon på skolan så började vi med att samla alla elever och få information om vad som skulle göras under dagen. När vi fått all information så delades vi in i små grupper och fick varsin avdelning. Jag och Christoffer hamnade i en grupp med 2 danskar och vi skulle ta hand om stallet. Vi började med att hämta varsin ridhjälm eftersom vi skulle leda ut 4 hästar från stallet ut i hagen. Alla fick varsin häst. När vi hade lämnat alla hästar i sina hagar, så började vi att städa i stallet. Vi sopade golvet, vi gjorde rent i alla boxar, vi skulle fixa hö åt alla hästar som vi var tvungna att väga eftersom alla hästar ska ha olika mycket. När vi hade fixat alla uppgifter som skulle göras så delades vi in i ytterligare en grupp. Christoffer fick gå med en elev medans jag fick gå med den andra eleven. Det jag fick göra var att vi först skulle gå ut med hö till några hästar som var i hagen. Dom brukar ha en maskin som delar ut hö till hästarna, men eftersom den nu var sönder så fick vi ta en skottkärra och lasta på allt hö i skottkärran. När vi väl kom tillbaka från hagen så fast det inte så mycket att göra längre. Vi skulle soppa lite och fixa ordning allt så allt var på sin plats och att allt var städat å fint. Eftersom det var fredag så var det en väldigt kort dag då vi redan slutade till lunch!

Hittills ha det vara väldigt bra här i Danmark och flera bra dagar ska det bli! Ni får har det så bra där hemma i Sverige så ses vi snart!!! Hejåååå// Zelda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *