Intressanta dagar

Hej hej!

Här på hästkliniken har det en hel den händelserika dagar. Det har varit en del operationer igen bland annat ögonoperation, tumörer som de har tagit bort, kolikhästar så de fick öppna buken och dra fram tarmen för sedan tömma den, några kastreringar och massa mer intressanta saker. Men även tråkiga stunder också då jag har fått varit med när de avlivade en häst och sett när en häst fick somna in i narkosen för de såg att skadan var för stor och hästen skulle inte bli bra. Men annars är dagarna otroligt intressanta och lärorika då veterinärerna är proffsiga och det är en sån rutin runt det hela, alla vet precis vad som ska göras och vem som ska göra vad. Som sagt så är dagarna väldigt olika och när det är en lugn stund så passar man på att städa.

Idag har jag även fått hängt med ut till ett jättefint dressyrstall där vi skulle ge en häst lugnande och fick även se deras nya klinik som håller på att byggas, vilket var jätteroligt!

 

Ett svar på ”Intressanta dagar”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *