Till det bättre.

Idag var jag med om en av de sakerna som är bra med att vara djurskötare på klinik, att se djuren bli bättre. Igår när jag gick från praktiken var det en hund kvar över natten som de inte trodde skulle klara sig. Idag kunde jag gå ut med honom få i honom lite mat och ge honom massa kärlek. han hade inte ätit sedan lördags så varje liten smula av mat var bra. Jag är även den person som han litar mest på kliniken då han har morrat och försökt bita flera av de andra, medans mig gillar han.  Det var även en katt som hade varit riktigt illa inatt men började pigga på sig idag och också börja äta lite igen.

Alla 4 kattungar som veterinära tog hand om har nu funnit kärleksfulla hem sista hämtas imorgon. Dock kändes det lite sorgligt då jag hade blivit helt förälskad i den de hade opererat ena ögat på. Bild på henne här nedanför.

Annars så flyter veckorna på och bara en dag kvar till helgen sen börjar vi våran sista vecka här.

Mvh Nora

Ett svar på ”Till det bättre.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *