Sista dagen på Vilvorden

Hejhej, Lukas här och nu i fredags var sista dagen vi skulle ha på skolan Vilvorde så det vi gjorde var att försökte avsluta projekten vi hade börjat med under veckan. I torsdag hade vi fått en uppgift att bygga något som skulle kunna aktivera kaninerna på skolan så idag försökte vi göra klart dem. Jag och Christoffer har börjat på att bygga en stege så under fredagen så bygge vi klart den. Stegen var till för en kanin så den kunde komma upp på andra våningen i sin bur och det tog oss ungefär 1 timme att göra klart den och den blev väldigt bra. Sedan när vi var klara hjälpte vi dem andra med sitt projekt fast vi hann inte bli klara innan vi skulle till nästa lektion så några andra elever får göra klart projektet någon annan gång.
Efter det så var vi med på en vanlig lektion fram till lunch där vi fick i uppgift att skriva en lista av alla djur som vi hade på Kvinnersta vilket tog liten tid för vi skulle tänka på alla vi hade och jag tror vi fick med alla. Sedan fick vi sluta efter lunch fast det fanns ingen buss att skjutsa tillbaka oss till skolan så en trevlig lärare skjutsade tillbaka oss lite snabbt. Var en ganska kort men rolig dag och Vilvorde var ett jätte roligt ställe att vara på en vecka med många intressanta djur. Det var allt för idag hejhej //Lukas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *