Hoppning och dressyr, hand i hand eller hoppningen först?

Vi har kommit till slutet av veckan här på Gurteen College och även fått arbetsuppgifter till helgen.
Eftersom hästarna här står inne hela veckan så får dom äntligen njuta av en ledig helg i stora, gräsiga hagar. Gud vad glada dom var! Mycket hopp, skutt och galopp blev det!
Men! Ni undrar säkert hur det gick med oss sen vårat senaste inlägg där jag berättade om att eleverna skulle ha ridprov!
Joda… Det var hoppning… självklart. Men det var första års eleverna! Senare på eftermiddagen skulle vi hjälpa tredje års eleverna med att förbereda sig för sina examen i ’tutoring’, vilket blev dressyr! YAY! eller ja… tyckte jag i alla fall 😛
Jag fick rida den största hästen dom hade! 180/185cm i mankhöjd! Shit pommes vad stor han var! Det märktes som tur var inte i ridningen då han gick som en klocka!
Johanna fick rida en av de lite svårridna hästarna när det gällde dressyren och även han gick fin-fint!

Idag blev det HOPPNING!
Johanna blev självklart superglad över att få hoppa, själv var jag väldigt osäker då jag inte är van att hoppa så mycket men när man väl var ute på banan var det bara att köra på! Och det gjorde vi verkligen! 90cm i fullfart banan runt tre gånger! Så mycket har jag inte hoppat på alldelless för länge! och gud vad det var roligt! Vi hoppas på att få ta fler skutt under veckorna som kommer!

Puss och kram! Eilish

(Jag: Eilish på bilden, tagen av Johanna)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *