Inför resan

Inför Tz-resan förbereder vi oss med olika tema-träffar efter skoltid. Vi har bland annat pratat om jordbruket i Tanzania och tittat på en massa bilder som rektor Anders tog förra gången Kvinnerstaskolan besökte skolan Kibaha Education Centre. Vi har också tittat lite på hur djurlivet kan se ut och försökt lära oss några vanliga fraser på swahili men alla kan nog Hakuna Matata i alla fall. Just idag har vi fyllt i visum ansökan och fått några frågor om vattentillgång mm i Tz. Vi har minst två träffar kvar, en som handlar om historia/kultur och samhälle och en träff som mera blir en praktisk upplagd. See you soon in KIBAHA 😀

Tz-träff

4 svar på ”Inför resan”

    1. Hej Ja det blev iaf bättre. Men vi/jag undrar om hö sidan, om man kan göra den lite roligare? kanske lägga ut våra frågor till Tz-projektet? jag ska skriva ett inlägg om vac Anki

    1. Hej Ja det blev iaf bättre. Men vi/jag undrar om hö sidan, om man kan göra den lite roligare? kanske lägga ut våra frågor till Tz-projektet? jag ska skriva ett inlägg om vac Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *