Andra veckan på Vilhelmsborg!

Hej!

Veckan har gått fort och vi har haft det rätt lugnt. På torsdagen var vi lediga, pågrund av att vi ska jobba i helgen. idag, Fredag, så har vi inte gjort mer än att fodra alla hästar, till både frukost och lunch, och sedan halmat alla boxar och sopat hela stallet.

Det är ju en del hästar som det ska fixas till, strax över 50 stycken som vi halmade till, och säkerligen runt 70 stycken som vi fodrade, och visst tar det lite tid men det går relativt fort när man väl får in rutiner på hur allt ska göras och vilket foder som är vilket.

Nu taggar vi om inför helgen och nästa vecka, sedan är det faktiskt dags att åka hem. Vi tycker att tiden gått riktigt fort men det ska ändå bli skönt att få komma hem till vanliga rutiner!

Lite bilder:

Fodring i stora Privatstallet

Halmning i stora privatstallet

//Jonna & Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *