Vilhemsborg!

Hej!

Som alla kanske redan vet så har jag och Jonna åkt till Danmark på praktik. Dem första dagarna här i Danmark så kollade vi runt på olika ställen vi skulle vara på. Förra veckan  var vi på ett hästgymnasium i Malling och på fredagen så åkte jag och Jonna till ett annat ställe vid namn Vilhemsborg. Vilhemsborg är ett stort hästcenter med många hästar här i Danmark. Där fick vi mocka ur alla halmboxar som inte blivit mockade på över en vecka.

Den här veckan så har vi fått göra blandade saker som till exempel fodra, strö halmboxar, mockat och även ridit. Det är en verkligen ett fint ställe. Ihelgen ska vi jobba för dem behövde hjälp, så imorgon (torsdag) ska jag och Jonna vara lediga men även följa med Karolina våran kontaktperson här nere i Danmark och kolla på Drottningens sommarhus.

Vi trivs på Vilhemsborg eftersom personalen är så trevlig och att vi får rida. Men det kan även vara slitigt och våra kroppar värker men vi kämpar på! Men maten här på skolan kunde varit bättre.

 Jonna och den största hästen i stallet! Cirka 2 meter hög.

 Busponnys vi fått ridit till.

Ha det bra!

// Sara & Jonna

 

2 svar på ”Vilhemsborg!”

  1. Det låter som ni har en härlig praktik och vi vet att ni är duktiga på att ta hand om hästarna. Skulle gärna vilja läsa mer om vad Virre och Wilma lär sig. // Anki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *