Andra dagen i Belgien

Hej hej!

Efter allt resande under söndagen så är jag äntligen här, vilket är jättekul! Min familj har tagit emot mig väldigt bra och vill gärna lära sig svenska och känner mig som hemma. Jag har varit två dagar på kliniken Venhei på hästkliniken och stortrivs redan. Dom tre veterinärerna som jobbar där är väldigt trevliga och duktiga, vilket är ett stort plus. När jag först kom till klinken fick jag hoppa in och kolla på operation och assistera lite. Nu på andra dagen har jag varit med på 5 operationer och massor av undersökningar, vilket är kul och lär mig massor även om engelskan är lite svår 🙂

Ha det bra!

Mvh Moa Gårdman

2 reaktion på “Andra dagen i Belgien

  1. Ann-Christine Boström

    Trevligt och roligt att du funnit dig tillrätta. Vet att du kommer att få oförglömliga dagar på Venhei och få lära dig massor av nya saker. Engelskan kommer bara bli bättre och bättre 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *