Första dagen i Belgien!

Igår var en dag av bara en massa resande. Vi började åka från Örebro kl 9 på morgonen och var framme på skolan där vi skulle möta våra värdfamiljer halv 9 på kvällen. Jag bor hemma hos en kille med hans föräldrar och deras chiwawa Hazel. Redan på en gång kände jag mig hemma och alla är super trevliga här.

Idag var första dagen på våran praktikplats och jag är på en veterinärklinik. Idag var jag mest med för att lära mig allt och hur det funkar men jag var även med några undersökningar av både hund och katt. Bäst av allt är att de förklarar väldigt väl vad de kollar efter och varför, jag har redan lärt mig massa och det är bara första dagen. En annan del av jobbet är att socialisera katterna de har på deras kattpensionat som de även har samt att de har fyra kattungar som blev lämnade i en låda vid sidan av vägen, dessa fyra måste få massa kärlek så de börjar lita på människor och veterinärkliniken kan hitta bra nya hem åt dem. Såklart så städar man en hel del med, efter varje patient, både på borden men även om de har stannat i burarna kliniken har samt tvätta en massa.

Ja det var nog allt för mig och jag tror på 3 underbara veckor här i Belgien. Jag laddar även upp en bild på kattungarna här under.

Mvh Nora

 

2 reaktion på “Första dagen i Belgien!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *