2/4 & 3/4 York

Hej alla där hemma!

idag så började vi att fixa inne hos reptilerna där vi först kollade alla individer, såg så att alla mådde bra och levde sen började vi med lite vanlig skötsel, ta ut gammal mat, byta vatten och spraya med vatten i terrarierna för att uppehålla fuktigheten i terrarierna. vi fick även göra iordning mat till bältdjur, chinchillor, palmmård och flygpungekorrar, vi fick dock aldrig mata dom då en pojke som var där som ”djurskötare för en dag” skulle göra det. senare fick vi fixa hos insekterna. Dom har många olika arter så som vandrande pinnar, olika sorters fågelspindlar, skalbaggar och kackerlackor. Jag fick hjälpa till att tömma ett terrarier där de var vandrande pinnar, vi tog ut några av dom och la dom i en låda sen tog vi ut all jord, fyllde på med ny och sen satte vi in alla vandrande pinnar igen. sen var det dags för lunch.

På eftermiddagen så fortsatte vi med att fixa staketet till marornas hägn. denna gång var det vi som fick berätta för alla andra elever där vad dom skulle göra då dom aldrig gjort det förut så det var lite kul att få styra och bestämma lite.

hälsningar Aurora 🙂

3/4 Hej

Idag fick vi frukost och lunch som vanligt i matsalen och vi började med att göra rent hos chinchillor, bältdjur, palmmård och flygpungekorrar och ta ut gammal mat och in med ny mat. Jag hade hand om chinchillorna idag och Aurora klämde sitt finger så hon fick en blodblåsa, så nu är både jag och Aurora skadade. Vi har varit hos primater och fick ge dem mat.

På eftermiddagen var jag inte med hela tiden men när jag var med så tog jag och ett par britter hand om grisarna och gjorde rent och gav mat till dem. Efter det åkte jag till en klinik i York för att kolla min nagel som kluvits på hälften på grund av ett bett från en kalv. När vi kom fram till kliniken visade det sig att det var fel klinik och jag och en dam som hjälper mig med sjukhus/klinikbesök fick gå en bit bort till en annan klinik, som var den vi skulle till. Det gick bra där, ingen infektion och nageln blev ren och bandagerades.

peace out Emmy

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *