Vilvorde (Roskilde)

Partybussen vi åker varje dag

image image

Otroligt dålig uppdatering från våran sida men finns inte så mycket att skriva om. Förra veckan var samma varje dag, vi fick sköta alla djur i djurhuset och sen göra småsysslor. Men denna vecka har vi fått lite annorlunda schema! Vi ska få vara i stallet vid skolan där vi bor och även ha vanliga teori lektioner, så vi får se hur mycket vi förstår. Det har födits massa lammungar ute på Vilvorde nu (skolan vi är på på dagarna) så idag har vi öronmärkt några och försökt få ett litet lamm att dia. Den verkar inte riktigt fatta hur man tuttar och mamman stöter bort den lite. Förra veckan var vi med när dom kastrera smågrisar och ja jag tyckte inte det var så jätteroligt att vara med på och det gjorde ont i hjärtat när dom skrek så. I helgen så cyklade jag och Alicia in till Roskilde med en dansk tjej som visa oss runt där och så shoppade vi lite. Imorgon ska vi till ett köpcentrum, på onsdag ska vi bowla och på torsdag ska vi åka o mjölka på kvällen! Så sista dagarna blir kul. Men dom får gärna gå fort för nu vill jag hem till min egna säng och god mat!

/Amanda

 


 

En reaktion på “Vilvorde (Roskilde)

  1. Anki

    Kul att få vara med nyfödda lammungar, de är ju sååå söta. Och roligt att ni får vara med om lite spännande upplevelser. Veckan går fort och på torsdag kommer Leif, så håll utkik efter honom runt kl 17. Han tar med er hem på fredag morgon. Anki

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *