Våra förväntningar

Hej allesammans!!
Vi hade tänkt berätta lite om resan, våra förväntningar och vad som förväntas utav oss när vi kommer tillbaka till Sverige.

Den 28 mars kommer vi åka buss upp till Stockholm Arlanda för att senare ta flyget till Tanzania vi kommer landa i Dar es salam och sedan åka buss till kibaha education center. Bussresan kommer nog bli intressant med mycket skratt och musik men också sömn och tårar!

Väl på flygplatsen kommer det troligen bli ett stort kaos med väskor som ska checkas in, toalettbesök, elever att hålla koll på och rätt gate att gå till. Och om vi nu klarar det och tar oss ombord på planet kommer nog många pusta ut och tankarna kommer att fara omkring, VI SKA ÄNTLIGEN ÅKA, VI SKA FAKTISKT ÅKA men många tankar kommer nog också gå till familjerna och husdjuren.

Planet är i luften och det finns ingen återvändo, nu gäller det – Tanzania here we come!
Vi kommer åka i ca 4 timmar ner till Istanbul där vi kommer mellanlanda och sedan åka ca 8 timmar vidare till TANZANIA.
Det blir alltså ca 12 timmars flygning och under dom timmarna kan mycket hända…Vad vi förväntar oss utav detta är svårt att säga men vi tror många kommer vilja sova mestadels utav tiden men det kommer nog också bli mycket diskussioner om vad vi kommer göra och vad vi kommer få äta i Tanzania. På Istanbuls flygplats kommer vi troligtvis äta någonting och försöka vila.

När vi äntligen landat i Dar es Salaam kommer vi åka buss till Kibaha och det kommer ta ungefär 4 timmar och det kommer troligtvis bli det värsta av hela resan – varmt, svettigt, trångt, mycket packning, luktar illa, trötta, hungriga och värst av allt kissnödiga!
Vi har nu nått vårat mål och nu väntar äventyret! – Safari, studiebesök, stranden, djuren, kulturen och alla människor vi kommer möta. Vi kommer ha 3 fantastiska veckor och vi kommer komma varandra väldigt nära!

Efter dessa fantastiska veckor kommer vi åka hem trötta, slitna och många erfarenheter rikare! Men det är inte över bara för att vi kommit hem till Sverige. När vi väl kommit hem kommer vi ordna en redovisning utav allt vi gjort och allt vi fått lära oss och visa upp den inför hela skolan. I höst kommer också några elever från Tanzania hit och stannar hos oss i 3 veckor. Det kommer bli super kul alltihopa!!

Ha det bäst vi hörs! Nu ska vi dricka dulkoral yummi! 😀

KRAM
EMMA och EVELINA

Ett svar på ”Våra förväntningar”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *